FRÅN 2001 OCH FÖR EVIGTFOTOGRAF ULRICA

welcome

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

THE BLOG

BROWSE

Ann & Gustaf

Igår fick jag äran att vara fotoassistent åt goa Sara Mårtensson. Det var första gången jag träffade Sara i verkligheten, och det klickade direkt från min sida :). Jag kände direkt att vi var väldigt lika!!

När plåtningen skulle börja så var jag 100% inställd på att serva Sara med allt hon behövde, men jag fick allt chansen att plåta det otroligt vackra brudparet, jag också! Brudparet tyckte det var kul och ställde mer än gärna upp även på mina små förslag. Jag vill rikta ett stort TACK till Sara som var så himla generös och lät mig plåta och komma med idéer samt till brudparet som lät mig komma med under dagen!

Det kändes jätteskönt att vara med som andre-fotograf och öva lite inför mina egna kommande bröllopsplåtningar. Nu känner jag mig helt lugn inför uppdragen och vet vad jag kan :).

Vill du se mer av Saras bilder så kika in på hennes sidor:
http://saramartens.com/
http://saramartens.wordpress.com/

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

jag vill skapa era minnen

Att fånga livet genom bilder är något som inte kan ersättas och så värdefullt. Vi tar bilder för att fånga minnen som vi vill komma ihåg. Ett foto säger mer än tusen ord sägs det. Ett foto ser något genom någon annans ögon. Vi har alla bilder av nära och kära som vi önskar att vi kunde se bara en gång till.

 

Därför är foto så viktigt och jag vill vara där för att tillsammans med just dig fånga dessa ovärderliga minnen.

Följ mig

T. +46 (0)70-592 94 52

E. info@fotografulrica.se