FRÅN 2001 OCH FÖR EVIGTFOTOGRAF ULRICA

hej där!

vad kul att just du är här

Lever i sekelskifteshus på landsbygden med Micke som jobbar utomlands. Mamma till Denise och Thomas, svärmor till Adam och Nathalié och mormor till William och Thea. Gillar te och varm choklad med grädde, kanelbullar, knarrande snö, stearinljus, och att pysa runt i pyjamas. Åker allra helst runt i vår husbil och målar akvareller. Minst en kamera och en bra bok är alltid i närheten.

Trivs lika bra i min TV-soffa med en bra serie, som att resa till fjärran platser. Umgås gärna med familj och vänner men är en usel kock så jag dukar fint men beställer pizza. Mår bra av att luta mig mot ett träd i skogen eller att krypa upp på café i storstan. Alla vardagens olika kontraster är det som är livet för mig.

Min fotografiska BUCKET LIST

bestiga kebnekaise med kamera
fotografera en kändis
anordna en egen utställning

Fota massor med porträtt i skogen

jag vill skapa era minnen

Att fånga livet genom bilder är något som inte kan ersättas och så värdefullt. Vi tar bilder för att fånga minnen som vi vill komma ihåg. Ett foto säger mer än tusen ord sägs det. Ett foto ser något genom någon annans ögon. Vi har alla bilder av nära och kära som vi önskar att vi kunde se bara en gång till.

 

Därför är foto så viktigt och jag vill vara där för att tillsammans med just dig fånga dessa ovärderliga minnen.

Följ mig

T. +46 (0)70-592 94 52

E. info@fotografulrica.se