FRÅN 2001 OCH FÖR EVIGTFOTOGRAF ULRICA

welcome

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

THE BLOG

BROWSE

En auktion för rosa bandet

160929_fotograf_ulrica_hallen_husqvarnagroup_rosabandet-2496

 

Ett mycket viktigt fotouppdrag som jag gjorde häromdagen :-). Husqvarna auktionerar ut rosa motorsågar till förmån för bröstcancerforskningen och rosa bandet. Visst är den väl cool med sin rosa färg?!

Jag fick förmånen att träffa Ann Elisabeth som jobbar med trädfällning, håller kurser i motorsågshantering och trädklättring och så modellar hon också i såna här sammanhang. Visst lyser hon framför kameran!!! På hennes Instagram-konto måste ni kika om ni gillar den här typen av bilder. Jag gillar yrkesvalet, så coolt i en mansdominerad bransch.

Så här skriver Husqvarna själva om auktionen:

Oktober månad är här och för att öka kännedomen om bröstcancer och stödja cancerforskningen auktionerar vi ut en exklusiv rosa Husqvarna 450 motorsåg! Efter avslutad auktion dubblerar Husqvarna slutbudet och pengarna skänks oavkortat till bröstcancerfonden. Auktionen pågår mellan den 1:a oktober fram till den 10:e oktober. Länk för att komma till auktionen hittar du HÄR

Tack till Husqvarna Group för förtroendet att fota för er. Den här typen av jobb gör jag mer än gärna ofta!

Spara

Spara

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

jag vill skapa era minnen

Att fånga livet genom bilder är något som inte kan ersättas och så värdefullt. Vi tar bilder för att fånga minnen som vi vill komma ihåg. Ett foto säger mer än tusen ord sägs det. Ett foto ser något genom någon annans ögon. Vi har alla bilder av nära och kära som vi önskar att vi kunde se bara en gång till.

 

Därför är foto så viktigt och jag vill vara där för att tillsammans med just dig fånga dessa ovärderliga minnen.

Följ mig

T. +46 (0)70-592 94 52

E. info@fotografulrica.se