Ja, himmel.. vad ska man skriva här då?

Tonårsmamma, född för snart 40 år sen, bor i Upplands län, jobbar som telefonist och söker intensivt nya jobb, frilansar som fotograf i nystartat företag :). Kan det beskriva mig lite grann? Vill du veta mer?

Aha, ni undrar varför jag började fotografera? Hm.. det började redan när jag var i tonåren och fick lova pappas jobbs Polaroid-kamera.. det var skitroligt ju! Sen blev det ett litet uppehåll tills 1991 då dottern föddes och jag köpte min första analoga systemkamera och jag plåtade hela hela tiden :). 1999 fick jag en digital kompaktkamera av mina föräldrar i julklapp och lyckan var total. En digitalkamera?!?!.. vilken cool grej *S*. Under 2000 gick jag en webmaster/webdesigner-utbildning där vi använde mycket foton från Google i våra skolarbeten och jag hittade underbara macrobilder på nätet och bestämde mig för att plocka upp fotograferandet igen.. och köpte mig en digital systemkamera och ett macro-objektiv.. sen var jag fast. Jag har klurat, strävat och jobbat och gnetat för att ha den lyxiga utrustning jag har idag. Jag är inte någon skrytmåns men jag måste kalla min utrustning lyxig för det är den verkligen :). Jag saknar dock några godbitar i kameraväskan för att känna mig komplett, men det får komma vartefter!


Hoppas du inte blev alltför skraj? Så här ser jag ut när jag tittar mig i spegeln i alla fall :))

Välkommen till min blogg! Jag hoppas du hittar något skoj att kika på.. och lämna gärna en kommentar innan du försvinner ut i cyberrymden 🙂

1 Response
 • Ida Myrin
  oktober 26, 2015

  Hej!

  Ida heter jag och jobbar som fotograf i Värmland, framförallt Karlstad. Jag får då och då förfrågningar i angränsande län men har inte alltid tid att ta mig iväg så pass långt. Har därför tänkt göra några länkbyten, skriver ett blogginlägg på min hemsida med länkar till fotografer jag tycker är duktiga! Känns bättre att lyfta upp likasinnade istället för att se alla som konkurrenter, bra för kunder att ha någonstans att kika in också.

  Skulle du vara intresserad av ett sånt länkbyte? 🙂

  Ha en himla fin dag!
  Mvh Ida (idamyrin.se)

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *