FRÅN 2001 OCH FÖR EVIGTFOTOGRAF ULRICA

welcome

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

THE BLOG

BROWSE

Jenny & Susanne bildar Lantlollorna

Granne med mina föräldrar bor Susanne med familj i en gammal lanthandel som de renoverar successivt i en skön stil. Förra veckan stod en liten del av huset klart som Lantlollornas butik och arbetsdel, helt i vitt med inslag av härliga färger! Lantlollorna består av Susanne och hennes väninna Jenny, och de båda skapar med brinnande glädje!!

Jeanskjolar och andra läckra kläder blir skapade av gamla trasiga jeans, skänkta tyger och spetsar och dom är ruskigt läckra!! Min mamma har två kjolar redan och min är under produktion så jag inväntar med spänning på vad jag får för modell :). Vill du beställa en kjol så kika in på Lantlollorna på Facebook genom att klicka HÄR. Dom är värda ett besök!!

Min mamma och jag gick på invigningen, fikade gott och jag passade på att plåta lite :).
Stort TACK för att jag fick plåta, och jag önskar er all framgång med er passion!!
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

jag vill skapa era minnen

Att fånga livet genom bilder är något som inte kan ersättas och så värdefullt. Vi tar bilder för att fånga minnen som vi vill komma ihåg. Ett foto säger mer än tusen ord sägs det. Ett foto ser något genom någon annans ögon. Vi har alla bilder av nära och kära som vi önskar att vi kunde se bara en gång till.

 

Därför är foto så viktigt och jag vill vara där för att tillsammans med just dig fånga dessa ovärderliga minnen.

Följ mig

T. +46 (0)70-592 94 52

E. info@fotografulrica.se