•  Företag & Uppdrag   •  Jenny & Susanne bildar Lantlollorna

Jenny & Susanne bildar Lantlollorna

Granne med mina föräldrar bor Susanne med familj i en gammal lanthandel som de renoverar successivt i en skön stil. Förra veckan stod en liten del av huset klart som Lantlollornas butik och arbetsdel, helt i vitt med inslag av härliga färger! Lantlollorna består av Susanne och hennes väninna Jenny, och de båda skapar med brinnande glädje!!

Jeanskjolar och andra läckra kläder blir skapade av gamla trasiga jeans, skänkta tyger och spetsar och dom är ruskigt läckra!! Min mamma har två kjolar redan och min är under produktion så jag inväntar med spänning på vad jag får för modell :). Vill du beställa en kjol så kika in på Lantlollorna på Facebook genom att klicka HÄR. Dom är värda ett besök!!

Min mamma och jag gick på invigningen, fikade gott och jag passade på att plåta lite :).
Stort TACK för att jag fick plåta, och jag önskar er all framgång med er passion!!