FRÅN 2001 OCH FÖR EVIGTFOTOGRAF ULRICA

welcome

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

THE BLOG

BROWSE

Marie & Calle

 


OJ.. jag vet knappt hur jag ska beskriva dagen tillsammans med Marie och Calle..
Dagen började när jag och min trogna assistent a.k.a svägerska fick följa med Marie och hennes jättegulliga tärnor in i bröllopssviten och se när den vackra klänningen skulle kläs på. Klänningen tog andan ur mig.. det var så otroligt vackert fall på den, och detaljerna.. fantastisk!

På grund av att gästerna började anlända till det vackra Haga slott när vi skulle fotografera så fick vi ge slottspersonalen instruktioner om att inte släppa ut gästerna på baksidan av slottet och sen smög vi omkring och tog många härliga och stämningsfulla bilder 🙂

Efter fotograferingen följde vi med till kyrkan och förevigade vigseln.. och jag fick torka tårarna både en och två gånger bakom kameralinsen.. de var så söta tillsammans!!

Stort TACK, Marie och Calle, för att jag fick äran att följa Er stora dag! Det var en ära och en dag som jag sent ska glömma.

<3

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

jag vill skapa era minnen

Att fånga livet genom bilder är något som inte kan ersättas och så värdefullt. Vi tar bilder för att fånga minnen som vi vill komma ihåg. Ett foto säger mer än tusen ord sägs det. Ett foto ser något genom någon annans ögon. Vi har alla bilder av nära och kära som vi önskar att vi kunde se bara en gång till.

 

Därför är foto så viktigt och jag vill vara där för att tillsammans med just dig fånga dessa ovärderliga minnen.

Följ mig

T. +46 (0)70-592 94 52

E. info@fotografulrica.se