•  Bröllop   •  Marie & Calle

Marie & Calle

 


OJ.. jag vet knappt hur jag ska beskriva dagen tillsammans med Marie och Calle..
Dagen började när jag och min trogna assistent a.k.a svägerska fick följa med Marie och hennes jättegulliga tärnor in i bröllopssviten och se när den vackra klänningen skulle kläs på. Klänningen tog andan ur mig.. det var så otroligt vackert fall på den, och detaljerna.. fantastisk!

På grund av att gästerna började anlända till det vackra Haga slott när vi skulle fotografera så fick vi ge slottspersonalen instruktioner om att inte släppa ut gästerna på baksidan av slottet och sen smög vi omkring och tog många härliga och stämningsfulla bilder 🙂

Efter fotograferingen följde vi med till kyrkan och förevigade vigseln.. och jag fick torka tårarna både en och två gånger bakom kameralinsen.. de var så söta tillsammans!!

Stort TACK, Marie och Calle, för att jag fick äran att följa Er stora dag! Det var en ära och en dag som jag sent ska glömma.

<3