Erica och Mikael

Det här är det sista bröllopet jag fotade i somras som jag äntligen haft tid att redigera för bloggen :). Erica och Mikael var helt underbara, roliga, busiga och så fina tillsammans. Det var verkligen jätteroligt att få vara en del av Er stora dag och jag önskar er allt gott i framtiden!!

Spara

No tags 0
4 Responses
 • Jättefina bilder!!

 • Mimi
  november 27, 2011

  Jag älskar verkligen dina bilder. Har själv en fotoblogg och tycker dina bilder är otroligt bra. Att jag inte upptäckt dig för än nu, haha!
  du får gärna kolla in på min blogg och tycka till. Jag håller på och uppgraderar mer och mer. Men den behöver verkligen kritiseras:)

 • Hej! Vad roligt att du hittade in till mej, precis vad jag behövde;)

  Det är så skumt, läste på något forum för någon dag sedan och där tyckte dom att nikon gjorde ”kallare” bilder än Canon.. Själv tycker jag att jag kan se en lite varmare ton i nikon.

  Det är verkligen jätte jätte svårt att välja, jag har ju en Nikon d40 men jag känner att jag vill byta upp mej för den är väl ganska gammal? Och jag vill komma lite längre i mitt fotograferande.

  När det gäller fullformat, är det att rekommendera? Är inte objektiven mycket dyrare till en sådan?

  Om du du hade råd med vilken kamera som helst, vilken skulle du välja då? Och varför? Eller du kanske har din absoluta drömkamera? 😉

  Haha ursäkta frågan, men det skulle vara så intressant att få veta.

  Men om vi säger såhär, jag vill ha en kamera som jag kan andvända till olika slags jobb inom fotografering i framtiden. Vad har du själv för kamera?

  Ha en fin kväll och du är så välkommen in till mej igen <3

 • Anita
  januari 2, 2012

  Hej Ulrica!

  Så glad jag blev över din nyårshälsning hos mig. Jag är inne ibland och tittar på dina bilder men lämnar inte så många avtryck efter mig. Men jag måste bara säga, du är en mästerlig fotograf! Bröllopsbilderna ovan är fantastiska. Vilka härliga minnen du gett bröllopsparet.

  All lycka och en riktig God Fortsättning på det nya året önskar jag till dig och dina kära!

  Varmaste kramarna
  Anita

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *