Thomas in action

Något som jag fotar mer än något annat är när mina barn utövar sina sporter, men jag är dålig på att visa upp dem in-action.. så jag tänker blanda in det i min blogg då de bilderna betyder mycket för mig, och dels för att jag använder dem i tidningsartiklar till sportevenemang.

På denna bilden är det min son som är nr.4 i grönt.. i full kamp med motståndare. Den här matchen kändes lite speciell då Thomas lag blev distriktsmästare i Uppland 2010 och får då medverka i en regional serie i år, och här spelar dom mot IFK Norrköping på deras allsvenska arena. Det är en ganska häftig känsla, både för spelare och för oss föräldrar på läktaren :).

No tags 0
1 Response
  • Anna
    maj 17, 2011

    Nej men vad fin det har blivit här då 🙂
    Kul med nu fina kort att titta på.
    KRAM på dig <3

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *