Min vän Linda

För en tid sedan ställde jag upp som gratisfotograf på en kväll som anordades av en väninna till mig. Det var en kväll enbart för tjejer, med modevisning, utlottningar med mera. Tjejerna som köpt biljett fick bli stylade och sen plåtade. Idag har jag äntligen fått tid till att sätta mig ner och börja redigera bilderna som tjejerna ska få.

Jag började med min väninna Linda som jag av en slump mötte där :). Visst är hon vacker? Jag tror egentligen att hon vill ha en av de andra bilderna jag tog, men jag gillade den här så mycket själv. Jag har avsiktligt redigerat den med lite extra ljus i ansiktet, bara för att leka lite :).

No tags 0
2 Responses
 • Anneli - A'la Foto
  oktober 30, 2010

  Åh jag gillar bilden jättemycket! Hon är jättevacker och har en fin blick! Personligen gillar jag inte det extra ljuset i ansiktet då hennes vackra ansikte försvinner men det är som sagt min personliga åsikt! Men det är aldrig fel att leka för det är på lek man lär sig! :O))

  Hoppas du har en fin helg!

  KRAM!

 • Linda
  november 3, 2010

  Nämen! Det e ju jag! =)
  Du är en så duktig fotograf! Skulle vara kul att se hur de andra bilderna blev =)
  Kramar i massor!

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *