Helena & Henrik

Kärleken som Helena och Henrik utstrålade var mer än vad både jag och min assistent/andrefotograf Johanna kunde mäkta med.. tårarna brände bakom ögonlocken hela tiden :).. de var som solstrålar från det att vi möttes tills de for iväg i häst och vagn för en fin kvällsfest!
Stort TACK för att jag fick vara äran att vara er fotograf för dagen. Det är alltid så underbart fint att få fotografera nära vänner 🙂

No tags 0
6 Responses
 • Diana Westöö
  september 10, 2010

  Åh Ulrica! Jag som älskar bilder med ”white space” och här öppnar du med en! Underbar!

 • Annelie
  september 11, 2010

  Jättefina bilder som alltid!

 • Anneli - A'la Foto
  september 11, 2010

  Ulrica…dessa är fantastiska! De bästa du gjort hittills…det är jag säker på! Härlig känsla i dem och jag gillar kompen på den första! Riktigt läckert med fönstret ta upp sådär mycket plats! Snyggt! Även nästkommande par vid grinden och buketten…så fina i kompen och färgerna! Älskar grinden som är med! Och så ringbilden i svartsnirklet…mycket fint! Härligt Ulrica…hoppas du är nöjd…brudparet tror jag med säkerhet är det! :O)))

  KRAM!

 • Suss Due
  september 15, 2010

  Supertjusiggt och romantiskt!
  Jo, ursäkta att jag skriver till dig på din bloggkommentar men jag har just nu inte din mailadress. Jag försökte i förrgår och idag gå in på enköpingspyssels blogg, men fick båda gångerna ett varningsmeddelande att det fanns skadliga program knutna till den. Det kanske är bäst att ni kollar.
  Ser verkligen fram emot en skön pysselhelg! Kunde man komma redan på fredagkväll?
  Kram Suss

 • Inger
  september 21, 2010

  Fantastiska bilder! Vilken ljuvlig känsla de förmedlar.

 • Johanna
  oktober 12, 2010

  Vilka underbara bilder och vilket härligt ljus och sken i bilden. Otroligt fina!

  Ha en bra dag
  Kram Johanna

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *