Morgongåva

För ett par veckor sedan fotograferade jag en oerhört vacker blivande brud som morgongåva till den blivande mannen. När jag levererade albumet till brudtärnan så hade jag en stark känsla av att han kommer bli väldigt glad :). Tjejen jag förevigade ville inte att jag använder bilder där hennes vackra ansikte syns och det respekterar jag absolut, men ni får se lite underbara bilder på henne så här!

Det var en toppenrolig fotografering som jag är tacksam att jag fick vara med om 🙂

No tags 0
3 Responses
 • Petra
  augusti 4, 2010

  Jättefina bilder Ulrica!! Du har ett fantastiskt sinne för detaljer!

  Kram Petra

 • Malin Grinde
  augusti 8, 2010

  Fantastiska bilder ! Vilken fin morgongåva.
  /Malin

 • Nathalie Johansson
  januari 4, 2014

  Hejsan!

  Ska gifta mig i augusti och skulle vilja ge vackra, sensuella foton i still med fotona du har under morgongåva till min blivande. Hur brukar det fungera när du fotar för morgongåva och vad ligger priset på?
  Mvh
  Nathalie Johansson

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *