.. för jag har tagit studenten

Min egna vuxna och vackra dotter Denise tar studenten på fredag och detta måste vi ju självklart föreviga och ha lite minnen ifrån.. ni vet, dom där fotografierna som man framkallar till mormor så hon får gråten i halsen :))

Sagt och gjort.. vi tog med oss goa grannen Marie som fick agera fotoassistent, och sen både Denise i festklänning samt studentklänning.. och jag har mängder med härliga bilder.. så jag är ledsen, men jag kunde inte begränsa mig. Självklart är jag partisk till 100% men visst är hon fantastiskt vacker!?!?!


En liten ”backstage-bild” på hur det ser ut när Marie fångar ljuset :). Tack vännen för hjälpen!!

No tags 0
12 Responses
 • Rimna
  maj 31, 2010

  Underbara foton!

  Hon har dina fantastiska ögon!

  Kram

  Svar: Tack tack 🙂

 • Madde
  maj 31, 2010

  Så fin hon är! Jättefina bilder!

  Grattis till studenten, Denise, i förskott

  Svar: Tack tack 🙂

 • Lena
  juni 1, 2010

  Du är inte partisk, hon är jättevacker! Vilka otroligt roliga minnen att ha senare i livet! Dina bilder är som vanligt helt fantastiska, har inte kommenterat på ett tag men jag skyller på att jag har haft så mycket annat att tänka på… Nu är det snart dags, sitter här på hotellrummet i Frankfurt och skall gå härifrån om 2 timmar. I morgon skall jag göra min Gastric ByPass, idag blir det massa undersökningar. Skicka en tanke åt detta hållet i morgon då jag ligger ”under kniven”.

  Kramar

  Svar: Tack tack :). Jag har alla tankar hos dig och hoppas att det går jättebra!!! Jag vill också…

 • Linda
  juni 1, 2010

  Gud vad fin hon är! Kanon fina kort! Du är en fantastiskt fotograf!!!
  Kramar

  Svar: Tack snälla du för komplimangerna <3

 • Lotta
  juni 1, 2010

  Gud så vacker din dotter är! Underbara foton!

  Kram!

  Svar: Tack snälla du :). Ja, hon är jättefin faktiskt *S*

 • Johanna
  juni 1, 2010

  Underbara bilder. Så ni hamnade på spåret till slut.
  Bilderna på bron, är det nere på gröngarn? dags för en fotoutflykt dit snart igen med picnic-korgen.
  Å vad tråkigt att jag inte kunde följa med. men det var en hektisk eftermiddag igår med fullspäckad schema.

  Kram

  Svar: Tack tack 🙂

 • Anna
  juni 1, 2010

  Hon är så fin vår ”lilla” Nisan <3
  Blir lite ledsen att jag inte kunde vara med, men det var kanske tur det, så jag kan spara mina glädjetårar tills på fredag istället.
  Kram

  Svar: Tack tack 🙂

 • pappa o mamma
  juni 1, 2010

  Vi har tittat på bilderna av Denise,dom är jättebra allihop.Svårt att välja,men vi vill gärna beställa en förstoring.

  Ha en trevlig kväll.
  Kramar från Pappa o Mamma.

  Svar: Puss på er från både mig och Denise <3

 • Lisa
  juni 2, 2010

  Vilka HÄRLIGA bilder! Och så klart är dottern vacker – du är inte bara partisk… fniss….
  Gillar bilderna på rälsen extra mkt.

  Svar: Tack snälla du, vad jätteglad jag blir 🙂

 • linn
  juni 3, 2010

  väldigt fint med tågrälsen och det , fin miljö att ta bilderna på tycker jag.

  Svar: Tack tack 🙂

 • Anneli - A'la Foto
  juni 4, 2010

  Denise är jättevacker! Jag älskar bilden när hon sitter och sparkar i vattnet! Båda vattenbilderna! Och så gör du en Bergendahlvägverksfarlig bild!! Oj då!! Fast räls görs sig på bild!

  kram söta du!

  Svar: Kram tillbaka, hjärtat! Rälsbilden är inte farlig alls, tack och lov :). Det är rälsen som ligger längst bort på järnvägen vid stationen, där alla gamla godsvagnar står. Rälsen är inte komplett, och ganska övervuxen på sina ställen så jag tror att det är riskfritt att röra sig där :). Men det kom ett stort godståg precis när vi låg på rälsarna brevid, det var lite otäckt :))

 • Maria
  juni 5, 2010

  Håller med dig till 100% hon är fantastisk vacker.
  Hälsa och ge en stor kram från mig.

  Ha det gott, kram

  Svar: Tack raring!! Jag ska hälsa henne ifrån dig <3

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *