Ann & Gustaf

Igår fick jag äran att vara fotoassistent åt goa Sara Mårtensson. Det var första gången jag träffade Sara i verkligheten, och det klickade direkt från min sida :). Jag kände direkt att vi var väldigt lika!!

När plåtningen skulle börja så var jag 100% inställd på att serva Sara med allt hon behövde, men jag fick allt chansen att plåta det otroligt vackra brudparet, jag också! Brudparet tyckte det var kul och ställde mer än gärna upp även på mina små förslag. Jag vill rikta ett stort TACK till Sara som var så himla generös och lät mig plåta och komma med idéer samt till brudparet som lät mig komma med under dagen!

Det kändes jätteskönt att vara med som andre-fotograf och öva lite inför mina egna kommande bröllopsplåtningar. Nu känner jag mig helt lugn inför uppdragen och vet vad jag kan :).

Vill du se mer av Saras bilder så kika in på hennes sidor:
http://saramartens.com/
http://saramartens.wordpress.com/

No tags 0
4 Responses
 • Linruz
  maj 30, 2010

  Raring du är så duktig.
  De brudparen som du ska fota kommer få de underbraste bilder man kan få. (synd att man redan är gift…fniss)
  Kram Lina

  Svar: Tack söta du!! Ja, jag hoppas att jag kommer göra ”mina” brudpar nöjda 🙂

 • Anneli - A'la Foto
  maj 30, 2010

  Buketten är skitsnyggt redigerad och fotograferad! Så underbara färger! Och den vänstra pussen på sista paret (tredje sista bilden) är också jättefin! :O)) Vad roligt att det klickade med Sara! Hon är helt fantastisk och jag är så glad att du tyckte om henne! Inte för att det går att göra annat! :O)

  Kram söta du!

  Svar: Tack tack 🙂

 • Lotta
  maj 31, 2010

  Underbara foton!

  Svar: Tack tack 🙂

 • Nina
  maj 31, 2010

  Guuuuuuuuuuuuuuu så fina bilder du tagit! Du är så DUKTIG tjejen!!! Verkligen! Du… såg ditt mess här wsent omsider…. tyvärr gumman! Är fullt uppbokad hela veckan så jag kan tyvärr inte… ledsen :´(

  KRAM

  Svar: Tack tack 🙂

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *